Az Egyiksem Párt hivatalos oldala

 Haza I Egyház I Munka I Külpolitika I Honvédelem I Népvédelem I Szociálpolitika I Önkormányzat      

Keresés:
Utolsó módosítás: 2015.04.06.  hétfő Egyiksem párt alapítva 2009
Főoldal >> Paksi erőműbővítés

Paksi erőműbővítés

 Az Egyiksem Párt az atomenergia-termelés bővítésénél kérdéseket tesz fel, de az orosz piacra való nyitást teljes mértékben támogatja.

Oroszország és Magyarország együttműködési megállapodást írt alá az atomenergia békés célú felhasználásáról, mely magában foglalja két új atomerőművi blokk megépítését Pakson.

Az Egyiksem Párt szerint az atomenergia felhasználása helyett alternatív források felhasználásával még számtalan lehetőség van energia kinyerésére, de a másik oldalt megvilágítva az atomenergia felhasználásával ásványkincseink nagyobb része megmaradhat utódaink számára.

További kritika helyett - ha elkötelezte magát a kormány a vitatható megoldás mellett - üdvözöljük az orosz gazdaság felé való nyitást.

Az erőműépítéssel nem korlátozódik le a gazdasági kapcsolat, új áramlatok, üzleti lehetőségek épülnek.
A jelenlegi erősen nyugatorientált kapcsolatrendszerek ellensúlyozására történt lépéssel Hazánk kiszolgáltatottsága is csökken.
A rendszerváltozás idején elkezdett elszakadás, a hatalmas lehetőséget jelentő orosz piac lefejezése tragédia volt, minden épeszű ember látta, csak politikusaink nem.

 

Elküldöm ezt a cikket

 

 

Hozzászólások

 

 

© Copyright 2009 | All rights reserved.