Az Egyiksem Párt hivatalos oldala

 Haza I Egyház I Munka I Külpolitika I Honvédelem I Népvédelem I Szociálpolitika I Önkormányzat      

Keresés:
Utolsó módosítás: 2015.04.06.  hétfő Egyiksem párt alapítva 2009
Főoldal >> Cigányság- átok, vagy lehetőség?

Cigányság- átok, vagy lehetőség?

Évszázadokig együtt

 Eddig még egyetlen helyen se olvastam arról, semmilyen médiában nem volt arról szó, hogy mit is kellene a cigánysággal tenni, azonkívül a fanyalgáson kívül, hogy szegény cigányok, meg támogassuk, stb...

Van egy nép, egy kisebbség, amelynek alsóbb rétegei a legnagyobb nyomorúságban élnek, a középréteg igyekszik fenntartani magát, míg a tehetősebbek egy része tisztességesen próbál megélni, a másik része megélhetési politikus/érdekvédő/művész//elnyomott (életében még egy kapavágást nem tett, de nagyon hatásos tanulmányokat tud írni, megható beszédeket mond, lefordítja az éppen aktuális áramlatnak megfelelő műveket cigány nyelvre, egyéb okosságokat is tud.)
A másik réteg pedig a bűnözői réteg, akik keverednek a jogvédő szervezetekkel, bevédenek, terrorizálnak és nagy marha kocsikkal megállnak a villamos síneken, meg agyonszúrják a sportolókat...
Persze, ezek a kategóriák önként kiragadottak, vannak áthallások, igazi szenvedések, de úgyis mindenki tudja miről van szó.

Ez a tömeg papír szerint két-háromszázezer ember, egyesek szerint legalább egymillió ember. Talán a kettő között van az igazság....
Mindenesetre sok-sok átok sok ember szemében, “hisz etetjük, ruháztatjuk őket, élősködnek, élnek, visszaélnek, amivel csak lehet...”

Hatalmas gond és szinte semmit nem lehet velük tenni, mert meg van kötve a rendőrség, a nyomozók, ügyészség keze, valami láthatatlan védőháló védi őket, hogy azokat a bűncselekményeket, amelyekért engem 10 - 20 évre bezárnának, ők egy sima felfüggesztettel megússzák. Hát ez szégyen.

És miért is az?

Mert ez egy nagyon tehetséges nép. Okosak, ügyesek, bármire képesek lennenek, csak jelenleg is épp ez a baj: egyes csoportok belőlük bármire képesek.

Ha azt mondjuk, hogy itt van sokszázezer bűnöző, akkor az nem igaz.

De ha azt mondjuk hogy itt van sokszázezer lehetőség, szikrázó tehetség, akiknek egy része sajnos rossz úton jár, de van megoldás, akkor ez igaz!

Itt van egy hatalmas, éhes tömeg, lehetőség, egy hatalmas erő, amely azt várja, hogyan tud érvényesülni. Az eddigi próbálkozások tüneti kezelések voltak.

Ha teljesítmény nélküli díjazást alkalmazunk, akkor az egész erőlködés hiábavaló.
Ha más szabályok vonatkoznak rájuk, akkor az egész erőlködés hiábavaló.
Ha sikerül a világon először megcsinálni azt, ami ahhoz kell, hogy mint a bolgárok, németek, tótok, románok, szerbek, ruszinok, horvátok, és még számtalan nemzet fiai nagyon tisztességes és hazafi módjára váltak a Nemzet részeivé, a MI Nemzetünk részévé, ha ezt el tudjuk érni azokkal a cigányokkal, akik ezt még nem értették meg, akkor minden megoldódik.

Esélyegyenlőség az élethez és zéró tolerancia, ami a bűnözést illeti.
Esélyegyenlőség és egymás tisztelete.
Esélyegyenlőség és egyenlő mérce.
Esélyegyenlőség és tisztelet egymásnak - ezt bizony ki kell érdemelni!

Nem lehet elkerülni azt a belső küzdelmet és talán meghasonlást saját magával az egész cigány populációnak, vagy inkább cigány társadalomnak, ami kiveti magából azokat a tulajdonságokat, és azokat az elemeket, ami miatt az előítéletek újra és újra előjöttek.
Kívülről mind egyformának tűnnek, de aki velük él, az tudja, hogy mennyire dolgosak és mennyire érzékenyek - és mennyire dologtalanok és mennyire érzéketlenek...
Gyöngyöspata - erről már írtak sokan, sokfélét. Az Egyiksem Párt véleménye az, hogy nem lehet olyan település, olyan szeglet, közterület, ahová egy törvénytisztelő állampolgár ne mehetne be, teljes méltóságában, bármikor.
Nem lehet fenyegetni senkit származása, nemi identitása, ruházata miatt!
És menjenek haza a külföldi megmondók, van ott is elég baj, szítsák otthon a feszültséget...

A cigányok java része maga is elítéli a bűnöző elemeket és fél azoktól, akik lincselnek, erőszakoskodnak, gyilkolnak, uzsoráznak, rabszolgákat tartanak, hangoskodnak, lopnak, csalnak. Szégyelli, hogy ő is -legalábbis külsőleg - közéjük tartozik.
A politika nagyon sokat tehet és tegyen. Különös figyelemmel a médiákban való burkolt életmód mintákkal - lásd a napi adásokat, ahol a szexet szerelemnek, a hazugságot előnynek, a szerelmet gyengeségnek mutatják be. Ahol az a minta, hogy a hazugság az életben maradás eszköze, a pillanatnyi élvezet mindennél jobb.

Budapest, 2011 05 14

 

Elküldöm ezt a cikket

 

 

Hozzászólások

 

Orrr

2011-06-20 21:25

A cigányok jók, csak olyanok, mint a gyerekek.
Ha jól állunk hozzá, akkor minden rendben, ha engedünk a szorításon, akkor kezdődik a baj. Nagyon keményen tudnak dolgozni, sok házhoz gyúrtak agyagtéglát, ami rettenetes munka.. Intelligensek is, okosak, csak a kurva természetük....

Orrrr

2011-05-15 14:08

A félig üres és a félig tele pohár kérdése, jó a válasz. Az újabb kérdés: hogyan is lehet megoldani? A részletekben rejlik a lényeg.

Néző

2011-05-15 12:57

Ez tiszta beszéd

 

© Copyright 2009 | All rights reserved.