Az Egyiksem Párt hivatalos oldala

 Haza I Egyház I Munka I Külpolitika I Honvédelem I Népvédelem I Szociálpolitika I Önkormányzat      

Keresés:
Utolsó módosítás: 2015.04.06.  hétfő Egyiksem párt alapítva 2009
Főoldal >> Az Egyiksem Párt köszöntője

Az Egyiksem Párt köszöntője

2010-12-28 15:48

Évértékelés

 Az Egyiksem Párt sok szeretettel üdvözli a lakosságot a  2010-es év végén, az évértékelés idején.
A 2010-es választásokat  Fidesz – KDNP fölény jellemezte.
A Jobbik nemzeti radikális mozgalom is teret nyert a Parlamentben.
Az LMP bejutása meghökkentő volt, míg az MSZP lassan saját maga
karikatúrájává vált, mégis ott van.
Az Egyiksem Párt sajnálattal vette tudomásul az MDF teljes rombadőlését, sajnos az a nyugodt erő, aminek indult és a név is régen a múlté…

Az Egyiksem Párt üdvözli a nemzeti elkötelezettségű erők parlamenti munkáját, azonban borzasztó látni, amikor a jószándékú erők egymás ellen dolgoznak.
A z Egyiksem Párt létrehozói a párt nevéhez hűen nem a bal-vagy jobboldalinak nyilvánított szájtépés, hanem a minden hazánkfiának kötelező nemzeti elkötelezettség mellett törnek lándzsát.
Szerény eszközeinkkel, maroknyi létszámunkkal a következetes nemzeti politikát támogatjuk -legyen az Fidesz, KDNP, vagy Jobbik-  ha jó a kezdeményezés. Azt a sok kisembert is támogatjuk, akik azt hitték magukról, hogy
baloldaliak, majd szembesülve az elképesztő és brutális valósággal, rájöttek, hogy itt már nem az oldal, hanem az elkötelezettség számít.

 Merjék vállalni a nemzeti ügyeinket azok is, akik -mint közülünk is jó néhányan- néhány éve még ezt legyintve lesöpörték, akik a hazafiságot magyarkodásnak vették, mert ezt etették velünk sok-sok
évig..
Nem kell szégyellni, ha valaki hitt, bízott a hazugságokban. Talán felnőttünk, megélve -és benyelve a sok rosszat, már látható, mi a rossz és a jó.

Merjük vállalni történelmi szerepünket Európa életében, hisz 1000 év alatt nemcsak sokat hangoztatott rossz döntések voltak,  hanem ennél sokkal több példamutatóérték, tett, haladás, amit legtöbbször elfelejtünk, illetve el szeretnének felejtetni velünk.

A pártok értékelése:
SZDSZ – akik szabadlábon vannak, azok érdekében no comment


MSZP – akik szabadlábon vannak, azoknál meglepve tapasztaltuk, hogy van egy harcos igazság-bajnoka,  ki gondolta volna.
30-40 év parlamenten kívüli ellenzékiség kimondottan jót tenne…

MDF – béke poraira

LMP –  nem is tudom, Ady sorai jutnak eszünkbe:
Sem utódja, sem boldog őse,
Sem rokona, sem ismerőse
Nem vagyok senkinek….
Biztosan van közöttük rendes ember is...

Fidesz-KDNP
Akiknek bejött, de nagyon. Az Egyiksem Párt annakidején megrótta őket,hogy nem foglalkoztak a médiával eleget, ezért butult el a nép.  Hát, most nagyon okosak leszünk. Egyébként sok kapkodás, pozícióharcok,
követhetetlen változtatások. Kakaskodás a Jobbikkal.
Jó dolgok: nagyon sokat dolgoznak, nem hagyják magukat zsarolni (legalábbis úgy tűnik) a pénzügyi piac önjelölt képviselőitől, a magánnyugdíjpénztárnál bekeményítettek, és még egy sor pozitívum, bízok benne, hogy a sok kis  kompromisszum nem oldja fel az elhatározást, a szándékot.

Jobbik: Állják a sarat, nagyon sokat dolgoznak, komolyan gondolják.
Döntögetik a tabukat, mint a Székely –himnusz eléneklése, vagy a cigánykérdés. 
Gazdasági programjuk főleg a kisemberek problémáit szeretné orvosolni.
Bizonyos együttműködés azért mégis létezik a Fidesz és a Jobbik között, mivel több javaslat is megvalósult az elképzelésekből.

Negatív: A fürdővízzel a gyereket is kiöntik. Bár propagandának bejött, de  tarthatatlan a kollektív stigma, mivel nem minden cigány bűnöző, épp ellenkezőleg, velünk szenvedik ők is a rosszat  (viszont meg kell húzni a vonalat, meddig tart a tolerancia, hisz most az a gyakorlat, hogy aki a cigányok által elkövetett bűnözésről beszél, egyből rasszista lesz, nagyon várjuk már, mikor közösítik ki ők (a cigányok) saját maguk azokat, akik miatt a magyarság az egész cigányságot kollektívan okolja a felgyülemlett gondokért.)


Mit látunk?
A pártok politizálnak, a multik és a bankok gyarapodnak, a családok bizonytalanok, rengeteg a magzatgyilkosság, a kisemberek este gyötrődve fekszenek, hajnalban rettegve kelnek – lesz-e még fedél…


Eltelt ismét egy év…

Boldog Új Évet, tisztességes munkát, érte járó tisztességes megélhetést és sok szeretetet kíván az Egyiksem Párt mindannyiónknak.


www.egyiksem.hu

/bb/

 

Elküldöm ezt a cikket

 

 

Hozzászólások

 

ker

2010-12-29 18:54

egyre erdekesebb mekkora a part? vajon milyen borbe bujtatok, szepek az elkepzelesek, de kik vannak mogotte? Otthoni torekvo, gagy penzehes sameszok? vagy tenyleg amit leirtatok? a valasztasoknal egy hangot nem szerepeltetek sehol. a jobbikat akarjatok megosztani? vagy a fideszt? vagy bekiteni? semmit nem tudni rolatok

 

© Copyright 2009 | All rights reserved.