Az Egyiksem Párt hivatalos oldala

 Haza I Egyház I Munka I Külpolitika I Honvédelem I Népvédelem I Szociálpolitika I Önkormányzat      

Keresés:
Utolsó módosítás: 2015.04.06.  hétfő Egyiksem párt alapítva 2009
Főoldal >> Nyílt levél a Honvédelmi Miniszterhez. Hol vannak a katonák???? Egy katonát se Afganisztánba!

Nyílt levél a Honvédelmi Miniszterhez. Hol vannak a katonák???? Egy katonát se Afganisztánba!

2009-12-04 18:30

Katonáink a Haza védelmére esküdtek.

Tisztelt Miniszter Úr!

 
A Megoldás: Egyiksem! Civilkontroll Párt felkéri Önt, és a Döntéshozókat, hogy ne küldjenek se Afganisztánba, se máshová magyar katonát!
Amerika és a demokráciáért aggódó Obama elnök most éppen 30 000 szelíd meggyőzésre kiképzett kulturált katonát küld oda, ezt nem tudjuk megakadályozni, de megállapíthatjuk, hogy hazánk szerepe teljes mértékben szükségtelenné vált.
A meglévő létszámot a lehető leghamarabb vezényeljék haza, és ne vegyenek részt az ilyen szennyes, globalizált érdekeket szolgáló véres háborúban.
Miként a kőbe vésett parancsolat is írja: NE ÖLJ!
Nem lehet részünk a  hazánktól sokezer km-re lévő esztelen öldöklésben, ahol gyermekek és ártatlan áldozatok esnek el, szenvednek.
Nem lehet részünk egy ország erőszakos „demokratizálásában” hisz saját magunk is tapasztalhattuk, milyen ez, mert annakidején Hazánkra is egy más ideológiát erőltettek – fegyverekkel.
Nem hagyhatjuk, hogy fiaink meghaljanak egy távoli földön, értelmetlen és aljas háborúban.
Nem lehetünk támogatói a hazug háborúknak, melyet  -mint mindenki tudja- a pénz, a hatalom, a mohó rablási ösztön és a gazdasági érdekek robbantottak ki.
Miniszter Úr!
Markáns, saját véleménnyel Ön tud segíteni, higgye el, az afganisztáni szerep befejezésével az egész ország támogatását és szimpátiáját megszerezheti.
Kérem, ne feledje: mi támogatjuk a sorkatonaság visszaállítását, de nem támogatjuk az idegen érdekeket!
Vissza a katonáinkkal!!!
Egyiksem Párt
2009-12-04

 

 

 

 

Elküldöm ezt a cikket

 

 

Hozzászólások

 

Egy anya

2009-12-08 01:04

Most olvastam, hogy az USA-ban vendégeskedő Bajnai miniszterelnök úr ott helyben megígérte, hogy a már kint lévő 340 katonánkon kívül még 200-at kiküld Afganisztánba. (Egyébként Obama ennek ellenére sem fogadta őt, ami szerintem elég sértő egy ilyen miniszterelnöki szinten, igazán kárba veszett tehát ez a nagy igyekezet)
A \"honvéd\" szó valóban a hon védelmét szolgáló katonát kellene, hogy jelentse, sajnos a meglévő 17 ezer fős állomány ezt nem képes ellátni. Ugyanakkor USA még 30 ezer katonája mellett a mi 340 vagy akár 540 katonánk csak jelképes, nem oszt, nem szoroz, hogy ott vannak-e. Hát inkább ne legyenek. Nem a mi háborúnk, ne ontsunk vért, se a helyiekét, se a magunkét, nem veszélytelen vállalkozás az.

Lajos

2009-12-04 18:51

Borzasztó, nekem a 2 vh-sDrezdai képek jutottak eszembe, ott volt ennyi gyerek.
Mit keresünk az afgánoknál?
Hogy a fenébe kerültünk oda?
Mi a közünk ehhez egyáltalán?
Több katona is meghalt odakinn.
Azonnal visszahozni őket.
De azonnal, mert lassan itt is katonák kellenek a falvakba.
Sorkatonaság? Micsoda? Végre valaki, igen mi is voltunk katonák, nem ártott az senkinek, legalább megtudják, hol lakik a sztálinjóska. Támogatom

 

© Copyright 2009 | All rights reserved.