Az Egyiksem Párt hivatalos oldala

 Haza I Egyház I Munka I Külpolitika I Honvédelem I Népvédelem I Szociálpolitika I Önkormányzat      

Keresés:
Utolsó módosítás: 2015.04.06.  hétfő Egyiksem párt alapítva 2009
Főoldal >> Vitaanyag >> Tolerancia, vagy önvédelem?

Tolerancia, vagy önvédelem?

A tolerancia az egyik legszebb szó, mély tartalommal. Mit is jelent most?

A 22-es csapdája c. könyvben olvashattuk, hogy a főszereplő katonatársa felfokozott állapotban kidobott az emeletről egy prostituáltat, aki meghalt. Azonnal jöttek a katonai rendőrség tagjai és elvitték - Yossariant, a főszereplőt, mert nem volt érvényes papírja, míg a gyilkost futni hagyták.

Hasonló gondolatok jutnak eszembe, amikor olvasom, hogy a kiskunlacházi bűnözők, akik rettegésben tartják a várost, halálra röhögik magukat, mert a demonstrációra megjelent Gárda tagok felvonulását nem oszlatta fel a rendőrkapitány és ezért figyelmeztették!!!

Lehet a Gárdát nem szeretni, lehet jelzőket rájuk aggatni, de legalább csinálnak valamit, legalább megoldást keresnek erre a nagy marhaságra, amit tévesen toleranciának neveznek.

Az első a KÖZ érdeke! A KÖZ érdeke pedig a tisztességes élet (ja, hát ez a ma politikusainak már szúrja a szemét, ez már gyanús :)

A tisztességes élethez hozzátartozik a közbiztonság, és ha azok, akiket azért fizetünk, hogy megfelelő döntéseket hozzanak a védelmünkben, képtelenek tenni is, akkor ne legyen gúzsbakötve annak a keze, aki saját magát megvédené.

Le a kalappal azok előtt a hátrányos helyzetű emberek előtt, akik gigászi küzdelemben sikeresen lerázták a visszahúzó százados béklyókat, és hasznos, köztiszteletben álló emberek, szorgalmas és példamutató tagjai a társadalomnak,hát ők azok, akiket meg kell becsülni.

Meg a többi tisztességes embert....

 

Elküldöm ezt a cikket

 

 

Hozzászólások

 

egy majdnem senki

2009-12-28 15:43

Ez a szócikk NAGYON tévesen \"leszólja\" a \"toleranciát\", mondván \"marhaság\" :-(

Talán csak az indulat keltette elszólás, mert \"A tolerancia\" emberi(?) világunkban talán a legfontosabb hiánycikk! A tolerancia nem \"jogos önvédelem\", hanem egymás létezésének, azonos jogaink KÖLCSÖNÖS elfogadása!

Élni és élni hagyni!

A társadalom normáit semmibevevők, akár \"liberálisok\" (vannak ilyenek is: csak épp azok nem hangoztatják, mint azok a hamis banditák, aki ezt magukról fennen hirdetik), akár mások, mint a mások életét kioltó MOCSKOK, akik erdőben, falu széli házban hátbalőnek kislányt, kisfiút, azokat ki kell löknie magából, s nem etetni, jól tartani: amin bizony gazdagodnak a \"privatizált\" börtönökben :-((

 

© Copyright 2009 | All rights reserved.