Az Egyiksem Párt hivatalos oldala

 Haza I Egyház I Munka I Külpolitika I Honvédelem I Népvédelem I Szociálpolitika I Önkormányzat      

Keresés:
Utolsó módosítás: 2015.04.06.  hétfő Egyiksem párt alapítva 2009
Főoldal >> Magyarország bajban van

Magyarország bajban van

Nem először, de ami most van, hiába a pénzről szól, az igazi gond az értékvesztés..

Kerestünk mindenféle megoldást, de nem találtunk hiteles pártot, amely az eddigi munkája alapján    valahogy helyre tudná tenni a dolgokat.. vártuk, hogy jöjjön valaki, aki vezeti azokat, akik tennének valamit... Sokáig  vártunk....    És egyre rosszabb a helyzet.. lassan összedől a világunk...

    Mindenki, akiben bíztunk, becsapott. Minden párt meghasonlott. Kiderült, nincs választási lehetőség, egyik kutya,  másik eb.
    Akik valamit is értek, azokat eltávolították, vagy maguktól félreálltak. A Zuschlag-féle zárka sajnos igen kicsi, nemfér be mindaz a köztörvényes elit, akik idáig juttattak bennünket.    Nagyon fontos dolog: összetett kézzel könyörgünk, az urak ne próbáljanak megoldásokat kitalálni mostmár, valahogy próbálják meg visszafogni segítő mohóságukat, mellyel egyre lejjebb taszítják az országot, valahogy ne váltsák meg már erre a kis időre a világot, ha már lassan húsz éve nem sikerült... 
    Sokan szégyellik, hogy kire szavaztak.
    Milyen sokat vitatkoztunk, okos szavakkal, vagy türelmetlenül, sebeket ejtve egymáson, azokon, akiket szeretünk...    Ezek miatt!!???    Hogyan lehettünk ilyen naívak?  Akik szégyellik, hogy rosszul szavaztak, mit tehetnek?    Négyévenként szavazzanak a másik oldalra??? Hogy négy év múlva ismét odasomfordáljanak az urnához,  röstellkedve, a másikra szavazva?    Azok a tisztességes emberek, akik komolyan hitték, hogy szavazatukkal jót tesznek az országnak, akik hittel érveltek, azok most lehajtott fejjel hallgatják a megdönthetetlen érveket.
Hát, nem ők a hibásak, hanem azok, akik - bármely oldalról - hamis ígéretekkel, olyan szemtelenül éltek v issza azzal, hogy az emberek hinni szeretnének....    Mit tudunk tenni?
    Lech Walesa mondta egyszer, egy kérdésre válaszolva: akinek nem tetszik a rendszer, az tegyen ellene!!!    Csináljon saját maga mindent meg, amire képes, hozza meg a változást maga, nem elég a siránkozás!!!
    Ezért megalakítottuk hályogkovács módjára az Egyiksem pártot.
A hazugságok, becsapások és az emberek félretájékoztatása már teljesen természetesnek tűnik, így jobb híján - mivel más nem teszi - a párt alapítói, - akik között iparos, alkalmazott, tanulók, vállalkozó, értelmiségi, segédmunkás és kismama mind megtalálható, - azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy saját értékrendjüket rákényszerítik a politikára.
   Mivel hatalmas, visszafojtott energia van mindannyiunkban, nem ülhetünk tovább ölbetett kezekkel, készek vagyunk ezeket az energiákat arra a célra fordítani, hogy jobbá tegyük az életet, hitet adjunk mindenkinek és kisöpörjük azt, ami nem odavaló.
 Vajon ki tud nekünk ellenállni???
 Az akarat, a szolidaritás, a hit és az erő velünk van!!!
   A többi már csak részletkérdés, megtaláljuk a megfelelő embereket.
Az alapítók olyan, lehetőleg normális embereket keresnek a párt  vezetésébe, akik eddigi munkájuk során nem járatták le magukat.    (Semmi bajunk a szokásostól eltérő viselkedésű emberekkel, sőt nagyon fontos szerepük van a másfajta szemlélet megismerésében. Kimondottan sokat köszönhet az emberiség nekik,  azonban meghatározó pozícióban inkább elkerülnénk a patológiai eseteket.)
   Olyan tagokat, segítőket keres a párt, akik szavaikat eddigi életükkel, munkásságukkal tudják hitelesen alátámasztani.    (Figyelem! Nem fordítva!)
   A Párt alapítói elhatározták, hogy nem hagyják magukat és az országot tovább rosszkedvűvé, pesszimistává zülleszteni, kiemelten fontos a humor és a felelősségteljes pozitív hozzáállás, még ezekben a rendkívül nehéz időkben is.    A Párt a politikai elit részéről elfogadja a világnézetek aktuális felülvizsgálatát.    Azonban ehhez nélkülözhetetlen az egyén önvizsgálata és a következtetések nyilvános levonása.    És a megváltozott világnézet előtti vagyoni állapottal való korrekt elszámolás.
    A Párt kissé hosszúra sikerült neve: Megoldás: Egyiksem! Civilkontroll párt.
    Rövidített neve: Egyiksem párt.
Üdvözlettel: Egyiksem párt alapítói

 

Elküldöm ezt a cikket

 

 

Hozzászólások

 

Hold

2009-04-18 16:38

Örülök, hogy ilyen akaraterőtök van!

De hol vagytok a nagy pártokhoz képest? Ki fogja ezt finanszírozni?
Egy párt felfuttatásához rengeteg pénzre van szükség.
Ha lehetne jelentkezni én jelentkeznék, de hol?

 

© Copyright 2009 | All rights reserved.